COVID-19

Et trygt besøg i Lalandia Bio

Det betyder bl.a. at vi har opsat håndsprit, og indført ekstra rengøring af kontaktpunkter. Herudover sikrer vi afstand i biografsalene ved hjælp af et billetsystem, der automatisk sørger for, at kun billetter, som er købt at samme gæst, får sædenumre ved siden af hinanden. Pga. dette er sædekapaciteten i salene begrænset.

Obs i biografen:

Brug venligst betalingskort i vores kiosk.

Benyt venligst biografsalens udgang, når filmen er slut – det hjælper os til at kontrollere flowet af gæster og sikre afstand i vores foyer.

For at kunne komme ind kræver det et gyldigt coronapas eller en negativ COVID-19 test, der er maksimalt 72 timer (hurtigtest) eller 96 timer (PCR-test) gammel. OBS: Fra torsdag den 1. juli er det et krav fra Sundhedsministeriet, at personer, der af sundhedsfaglige, medicinske eller psykiske årsager er undtaget for COVID-19 test og krav om coronapas, skal kunne fremvise dokumentation for dette.

Vi anbefaler, man kommer i god tid, så vi kan minimere evt. kødannelse og skabe de bedste rammer for en sjov og tryg biografoplevelse for alle.